Join our zoo community

Closed Pictures are suddenly invisible!

Discussion in 'ZooChat Website Help & Feedback' started by sooty mangabey, 30 Sep 2016.

  1. sooty mangabey

    sooty mangabey Well-Known Member

    Joined:
    29 Apr 2008
    Posts:
    1,321
    Location:
    Sussex by the Sea
    For the past day or so, I had been unable to view any photos on Zoochat.

    Thumbnails - on the home page, for example - are absent; if i attempt to browse a gallery, or look at the "New Comments" list, it's doing that "everything shunted over to one side and no picture showing" thing.

    Is this just me, or are others experiencing these issues?

    I've recently bought a new Mac - could this be to blame?

    Thank you, in advance, for any advice or help.
     
  2. TeaLovingDave

    TeaLovingDave Moderator Staff Member

    Joined:
    16 May 2010
    Posts:
    6,556
    Location:
    Wilds of Northumberland
    I'm certainly not experiencing any of those issues....
     
  3. Chlidonias

    Chlidonias Moderator Staff Member

    Joined:
    13 Jun 2007
    Posts:
    17,032
    Location:
    omnipresent
    not for me. There were a couple of photos not showing earlier in the gallery, but that was it.
     
  4. Zooplantman

    Zooplantman Well-Known Member

    Joined:
    23 Jan 2008
    Posts:
    2,947
    Location:
    New York, USA
    No problem here. Clear your cache and any AdBlock extensions and see what that does.
     
  5. Chlidonias

    Chlidonias Moderator Staff Member

    Joined:
    13 Jun 2007
    Posts:
    17,032
    Location:
    omnipresent
    actually now I am. Thanks Sooty, you broke my computer :p

    The thumbnails at the top of the pages are mostly the little "broken" icon, and if you click on them they take you the page but with the label rather than photo visible, and if you click on the label the photo tries to open but won't finish loading.

    I think maybe something is going on "behind the scenes" as it were - content being moved or updated or something - which will be messing things up, so it will hopefully just be temporary.

    Often when this sort of thing happens, it seems to affect different users/localities/providers rather than everyone.
     
  6. Chlidonias

    Chlidonias Moderator Staff Member

    Joined:
    13 Jun 2007
    Posts:
    17,032
    Location:
    omnipresent
    and a few minutes later, all the thumbnails show as normal for me and the couple of photos in the gallery which weren't showing are now back.
     
  7. sooty mangabey

    sooty mangabey Well-Known Member

    Joined:
    29 Apr 2008
    Posts:
    1,321
    Location:
    Sussex by the Sea
    Things back to normal now; as has been suggested above, apparently one of those things that sorts itself out! Thank you, all.