Join our zoo community

Closed chatroom blocked

Discussion in 'ZooChat Website Help & Feedback' started by bongorob, 11 Aug 2014.

  1. bongorob

    bongorob Well-Known Member

    Joined:
    18 May 2007
    Posts:
    5,820
    Location:
    Stoke-on-Trent England
    I just tried to enter the chatroom twice and I am blocked. Anyone know what the fault is?

    Here is the message.



    This domain is blocked.

    Sorry! Tim the cat says that this site is blocked. widget.mibbit.com is not allowed on this network.

    This site was categorized in: Chat, Software/Technology

    Contact your network administrator
     
  2. Simon Hampel

    Simon Hampel Administrator Staff Member

    Joined:
    18 Oct 2003
    Posts:
    3,540
    Location:
    Sydney, Australia
    I'm assuming you were trying somewhere other than at home?

    It sounds as though the network admin for wherever you are (work/school/uni/cafe/etc) has decided that they don't want people chatting online and thus blocked mibbit.

    You could try using an IRC client directly - connect to irc.mibbit.net:6667 and join #zoochat ... but if they block the Mibbit widget, they might block all direct IRC traffic too.

    There are also other online IRC clients which might let you bypass these restrictions - but I've not tried them, so can't make any recommendations.
     
  3. jbnbsn99

    jbnbsn99 Well-Known Member

    Joined:
    3 Feb 2009
    Posts:
    6,254
    Location:
    Texas
    Usual crew is in there now.
     
  4. zooboy28

    zooboy28 Moderator Staff Member

    Joined:
    1 Aug 2010
    Posts:
    4,665
    Location:
    Melbourne, Aust (ex. NZ)
    Seems to be working now BongoRob, maybe try again?
     
  5. TeaLovingDave

    TeaLovingDave Moderator Staff Member

    Joined:
    16 May 2010
    Posts:
    7,801
    Location:
    Wilds of Northumberland
    As far as I know, Rob is at home as usual - certainly he had access to the chatroom earlier tonight.
     
  6. bongorob

    bongorob Well-Known Member

    Joined:
    18 May 2007
    Posts:
    5,820
    Location:
    Stoke-on-Trent England
    I am at home, using the PC I always use. My internet provider has planned maintenance tonight and I wonder if that is part of the problem. If I still can't access chat tomorrow I'll ring them and ask why the block is in place.
     
  7. bongorob

    bongorob Well-Known Member

    Joined:
    18 May 2007
    Posts:
    5,820
    Location:
    Stoke-on-Trent England
    I have access to the chatroom again, no idea what the problem was.